Saturday, 30 April 2011

Marshmallow Chocolate as gift or door gift.....

Assalamualaikum semua. Produk baru dah release dengan jayanya....Thanks to elly sebab bertungkus lumus wat "marshmallow choc" ni semalam.... Boleh order kalau berminat...contact number ada di sebelah....sesuai untuk hadiah atau pun di letakkan dalam doorgift.....
RM27
RM6.50
1 box= RM1
RM6
RM1/box
RM7.50

RM1/box
star and heart shape





RM27

Order by Kak Izu- Shah Alam....

Terima kasih kepada kak izu yang order door gift untuk birthday anak perempuannya...Thanks akak...walaupun tak banyak...Alhamdulillah..Cuci la mata dengan gambar2 yang sempat di tangkap..anak perempuan mesti tema pink kan....


keropok roda n lolipop








Friday, 29 April 2011

Tuesday, 26 April 2011

Stickers...

Hi semua...mcm mana sticker kami....cantik x kalau letak kat doorgift???menarik sangat kan.....harga sangat berpatutan....

Wednesday, 13 April 2011